Home O nemocnici Správa a provoz Stravovací provoz

Stravovací provoz

Vedoucí oddělení léčebné výživy a stravování odpovídá za kvalitní výrobu a zajištění objednaného množství léčebné výživy pro pacienty v NHB a za výrobu objednané stravy pro zaměstnance. Zajišťuje sestavení jídelníčku pro pacienty a pro zaměstnance v souladu s dietním systémem a dle stanovené hodnoty stravovací jednotky.

Pro zajištění výroby jídel organizuje zásobování skladu potravinami tak, aby byl spolehlivě zajištěn nepřetržitý provoz.

Oddělení léčebné výživy a stravování poskytuje stravu pro 450 pacientů a 450-600 zaměstnanců denně. Dále poskytuje stravu pro DPS Husova a MŠ Husova.

Pro pacienty se připravují všechny druhy diet podle jednotného dietního systému.

Strava se vydává v hlavní budově tabletovým systémem a v přilehlých budovách se expeduje v nahřívacích vozech.

Strava se pro pacienty vydává

snídaně    6:30 –   7:00
oběd 11:00 – 12:00
večeře 16:15 – 17:00

Teplá večeře se připravuje 3x v týdnu, studená večeře 4x v týdnu.

V jídelně se vydávají obědy pro zaměstnance v pracovní dny od 10:45 – 13:30 hodin.

Zaměstnanci si mohou vybírat ze 3 druhů jídel a mají možnost si zakoupit doplňkový sortiment (saláty, moučníky atd.)

Kontakty

Jana Poláková Vedoucí stravovacího provozu jana.polakova@onhb.cz569 472 595